Zicht bouw

WERKWIJZE

Als u plannen heeft om uw woning of bedrijfspand te (ver)bouwen, dan kunt u bij ons terecht. U weet wat u wilt, maar heeft geen idee waar te beginnen. Wij zijn er om u te ontzorgen. Ontzorgen doen wij door alle werkzaamheden uit handen te nemen, van zowel de uitvoering, de nazorg en indien nodig de vergunning(en) aanvragen.

Stap 1

Vrijblijvend gesprek

Zicht Bouw B.V. komt bij u langs, of u kan bij ons op kantoor langskomen om vervolgens samen met u de (ver)bouw plannen van uw woning of bedrijfspand door te nemen. Uitgangspunt in het gesprek is het kenbaar maken van uw wensen, zodat we deze kunnen omzetten naar een realistisch haalbaar plan. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u zowel op technisch als praktisch gebied adviseren.

Mocht u er nog niet helemaal over uit zijn hoe uw woning of bedrijfspand verbouwd moet worden of heeft u geen inspiratie, dan kunnen we samen met een Architect om tafel. Wij werken samen met M&E Wonen en zij kunnen u voorzien van advies of een geheel ontwerp realiseren.

Stap 2

Offerte en ontwerp

Wanneer u naar aanleiding van ons gesprek enthousiast bent geworden, dan stellen we geheel vrijblijvend een offerte op. Wij leveren een totaal offerte aan waar alle kosten in opgenomen zijn, zodat u na de verbouwing direct kunt genieten van uw nieuwe woning of bedrijfspand. Dit betekent dat wij alle onderdelen mee zullen nemen in de offerte, inclusief de afwerking (stuk- en schilderwerk), het schoonmaken nadat de werkzaamheden gereed zijn en het is zelfs mogelijk om uw woning of bedrijfsruimte te laten inrichten en afstylen.

Soms is het lastig om uw plannen en het eindresultaat in te beelden. Indien gewenst kunnen we het ontwerp in 3D voor u tekenen, zodat u een visueel en duidelijk beeld van het eindresultaat krijgt.

Stap 3

Planning en uitvoering

Na het accorderen van de vrijblijvende offerte wordt er een bouwplan/-planning opgesteld. Aan de hand van de grote van de klus zal er worden gekozen voor een dag- of weekplanning. Op deze manier is het voor beide partijen overzichtelijk wanneer de desbetreffende werkzaamheden gedaan worden en wanneer er (indien nodig) voorbereidingen getroffen moeten worden. Indien er een bouwvergunning nodig is, vragen wij die voor u bij de gemeente aan.

Een goede bouwbegeleiding vinden wij bij Zicht Bouw B.V. enorm belangrijk. Tijdens de bouw gaan we uit van uw wensen en zorgen we voor zo min mogelijk overlast. Vanzelfsprekend zijn we altijd bereikbaar en regelmatig zal een van onze medewerkers contact met u opnemen. Bij ons geldt: Wij zijn pas tevreden als u dat bent.