Zicht bouw

ONDERHOUD

Voorkomen is beter dan genezen. Zo is het ook met onderhoud en beheer van uw woning of bedrijfspand. Door preventief onderhoud blijft de staat van uw gebouw optimaal. De waarde blijft gewaarborgd en u voorkomt dat u uzelf op hogere kosten jaagt.

Zicht bouw

Kozijnen

Houten kozijnen kunnen enorm lang meegaan maar hebben helaas niet het oneindige leven. Veel voorkomende mankementen zijn onderdorpels, kozijnstijlen of glaslatten die door de verwering en slecht onderhoud zijn gaan rotten. Plaatselijk vervangen van rotte delen of gehele kozijnen behoort allemaal tot de mogelijkheid.

Zicht bouw

Dakrenovatie

Het dak (hellend of plat dak) van uw woning of bedrijfspand verdient goed onderhoud. Een hellend dak dat na een woeste storm flink gehavend is, of een plat dak dat met de jaren is uitgedroogd met kleine haarscheurtjes. Het dakbeschot dat is gaan rotten door lekkage. Zicht Bouw renoveert en onderhoud het dak zodat deze weer jarenlang mee kan. Ook de goten en boeidelen vervangen of deels vervangen behoort tot de mogelijkheden.

Zicht bouw

Gevelrenovatie

De gevel is het visitekaartje van uw woning. Het beschermt de leefomgeving tegen allerlei weersomstandigheden. Door de gevel te renoveren kunnen wij uw woning er weer als nieuw uit laten zien. De bekleding zorgt er daarnaast voor dat uw woonruimte is beschermt tegen allerlei weersinvloeden. Er zijn tal van soorten, maten, kleuren en materialen waar uit gekozen kan worden. Zicht Bouw B.V. zorg voor een passend ontwerp.

Contact

Verbouw plannen?

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek. Elk bouwproject van klein tot groot is bij Zicht Bouw B.V. in goede handen.

naar contact