Zicht bouw

INTERIEUR

Is uw badkamer gedateerd, is het tijd voor een nieuwe keuken of wilt u een op maat gemaakte wandkast? Ook voor veranderingen in uw interieur bent u bij Zicht Bouw B.V. aan het goede adres.

Zicht bouw

Badkamers

Is uw badkamer te klein en wilt u deze naar een andere kamer in het huis verplaatsen? Wilt u een opfrisbeurt of alleen het sanitair vervangen? In alle gevallen is dat voor Zicht Bouw B.V. geen enkel probleem.

Doordat u al jaren dezelfde badkamer heeft weet u precies wat u in uw nieuwe badkamer wel of juist niet wilt. Maar ook als u geen idee heeft, kunnen wij meedenken over uw wensen.

Zicht Bouw B.V. levert het totaalpakket, van ontwerp- en sloopfase tot de oplevering aan toe, rest u alleen nog het schoonhouden van uw nieuwe badkamer voor jaren doucheplezier.

Zicht bouw

Keukens

Bent u toe aan een nieuwe keuken of wilt u de keuken misschien verplaatsen naar de andere kant van de woonkamer? Maar waar moet u beginnen? Laat dat maar aan Zicht Bouw B.V. over! Wij zullen u van alle adviezen voorzien en u volledig ontzorgen.

Heeft u een gedateerde keuken die gemoderniseerd dient te worden? In dat geval kunnen wij uw keuken voorzien van nieuwe frontjes en een nieuw keukenblad. Op deze manier kunt u met een klein budget een geheel nieuwe keuken realiseren.

Zicht bouw