Zicht bouw

BOUW

Of u nu een aanbouw, opbouw, verbouw of nieuwbouw wenst, Zicht Bouw B.V. is sterk en onderscheidend in het aannemen van allerhande bouw werkzaamheden. We voeren met een enthousiast team uw opdracht uit. Elk bouwproject van klein tot groot is bij Zicht Bouw B.V. in vertrouwde handen. Wij dragen zorg voor een optimale coördinatie, zijn servicegericht en garanderen u topkwaliteit.

Zicht bouw

Aanbouw

Er zijn verschillende redenen waarom mensen overgaan tot een aanbouw van de woning. De meeste gehoorde reden is toch wel dat men meer woonruimte wilt creëren. Het maakt weinig uit of er een aanbouw aan een tussenwoning, hoekwoning, vrijstaande woning of een aanbouw aan een schuur gebouwd moet worden. Bij elk type woning is een aanbouw mogelijk.

Zicht Bouw B.V. werkt nauw samen met vaste onderaannemers zoals dakdekkers, stukadoors, elektriciens en loodgieters waardoor de lijnen kort zijn en we snel kunnen schakelen binnen de afgesproken tijdsbestek van de te maken aanbouw.

Zicht bouw

Opbouw

Niet verhuizen maar wel een grotere woning, dan is een dakopbouw de ideale uitkomst! Met een opbouw creëert u een extra verdieping met meerdere slaapkamers of zelfs een extra badkamer.

Wij kunnen voor u de tekeningen verzorgen, constructies berekenen en de vergunningsaanvraag indienen waardoor u volledig wordt ontzien van extra rompslomp.

Het is natuurlijk ook mogelijk om een dakkapel op uw woning te plaatsen, dit is meestal nog vergunningsvrij ook. Dit scheelt veel extra werk, omdat we niet met de gemeente om tafel hoeven en daardoor snel met de werkzaamheden kunnen beginnen.

Zicht bouw

Verbouwen

Bent u het zat om elke keer tegen dezelfde muur aan te kijken, wilt u een nieuw interieur of voldoet uw woning niet meer aan de eisen van deze tijd? Dan wordt het tijd om uw woning te verbouwen. Als u niet weet waar u moet beginnen dan kunnen wij uw interieurontwerp realiseren door onze samenwerking met M&E Wonen.

Naast het vernieuwen van uw interieur kunt u ook denken aan het vervangen van uw cv-installatie door vloerverwarming te realiseren of het isoleren van uw wanden en vloer. Dit zijn allemaal aanpassingen die het woongenot verhogen.

Contact

Verbouw plannen?

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek. Elk bouwproject van klein tot groot is bij Zicht Bouw B.V. in goede handen.

naar contact